Ακόμη και τα αρνητικά σας σχόλια μετράνε, Απρίλιος 2015


Καλησπέρα Κατερίνα.
Καταρχάς η Πράγα είναι πανέμορφη και είχε δίκαιο η γυναίκα μου για την επιλογή.
Έμεινα πολύ ευχαριστημένος από τις ξεναγήσεις του κ/ου Βασίλη, είναι αξιόλογος συνεργάτης σας και πολύ ευγενής. Το πρόγραμμα αν και λίγο κουραστικό ήταν γεμάτο από αξέχαστες αναμνήσεις. Η ξεναγός της εκδρομής στο Κάρλοβυ Βάρυ (κ/α Γιάρκα) επίσης πολύ κατατοπιστική.
Σαν παρατήρηση μόνο να προσέχετε στο μέλλον την κατάσταση των λεωφορείων και την ποιότητα των οδηγών για τις εκδρομές που προτείνετε. Και αυτό γιατί κατά την επιστροφή μας από το Κάρλοβυ Βάρυ έσκασε το εμπρός δεξιό λάστιχο του λεωφορείου (ευτυχώς δεν είχαμε μεγάλη ταχύτητα) με αποτέλεσμα να μείνουμε στο δρόμο επί μια ώρα. Ο οδηγός δεν γνώριζε ούτε που βρίσκεται η ρεζέρβα, ούτε τα εργαλεία για να το αλλάξει. Τα λάστιχα και τα δύο εμπρός ήταν σε άθλια κατάσταση, το λεωφορείο δεν είχε ούτε τρίγωνο με αποτέλεσμα να δημιουργείται συνεχώς κίνδυνος για σοβαρό τροχαίο ατύχημα. Τελικά με ενέργειες της ξεναγού, μας μάζεψε ένα μεγάλο διερχόμενο λεωφορείο με Ρώσους τουρίστες και μας γύρισε πίσω  στην Πράγα καθότι θα μέναμε κυριολεκτικά στο δρόμο για πολλές ακόμα ώρες.
Αυτό ήταν το μόνο αγκάθι στην κατά τα άλλα άψογη διαμονή μας, αλλά νομίζω ότι πρέπει να το ελέγξετε, να το καταγγείλετε και να το αποφεύγετε στο μέλλον. Τέλος καλό, όλα καλά.
Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας. Να είσαστε βέβαιη ότι θα σας συστήσουμε σε όποιον θέλει να επισκεφτεί την Πράγα από Θεσσαλονίκη.
Καλό σας βράδυ.
Κώστας και Ειρήνη  Κάπα

...μείνετε συνδεδεμένοι

Νέα

Χορδές του Φθινοπώρου

/ 13. 10. 2017 /

από 20 Οκτώβρη μέχρι 9 Νοέμβρη 21o Διεθνές Φθινοπωρινό Μουσικό Φεστιβάλ  Για 21η συνεχή χρονιά... Περισσότερα... »

Vlajka meny USD USD = změna
Vlajka meny EUR EUR = změna