Άψογη οργάνωση στην Πράγα, παρέα από την Κύπρο, Αύγουστος 2015


Αγαπητή Κατερίνα καλημέρα. Κατ αρχή να σε ευχαριστήσω για όλα. Η βοήθεια σου ήταν ανεκτίμητη.

Πραγματικά σε βρήκα τυχαία στο Internet, σου έστειλα email, και η αναταπόκριση σου ήταν άμεση. Αμέσως κατάλαβα ότι βρήκα
το σωστό άτομο σε αυτή την πανέμορφη χώρα. Η οργάνωση σου είναι άψογη και μείναμε πολύ ευχαριστημένοι και εμείς και οι φίλοι μας.

Επιστρέψαμε με τις καλύτερες εντυπώσεις από την χώρα σας. Πρόκειται πραγματικά για μια όμορφη παραμυθούπολη, βγαλμένη από τα παραμύθια. Τα κάστρα, τα στενά δρομάκια, το αστρονομικό ρολόι, η πλατεία, σε παίρνουν πίσω σε άλλες εποχές! Οι μέρες μας πέρασαν πολύ γρήγορα. Αν και είχαμε 10 μέρες, ούτε που το καταλάβαμε.

Οι δικές σας υπηρεσίες ήταν άψογες. Οι 2 εκδρομές που κάναμε μαζί σας, μαζί με ελληνόφωνο ξεναγό θα μας μείνουν αξέχαστες.
Και η δική σου ξενάγηση στο Κάρλοβυ βάρυ, αλλά και η ξενάγηση της άλλης Κατερίνας στο Τσέσκυ Κρούμλοβ ήταν ότι καλύτερο.
Αλλά το αποκορύφωμα ήταν η τελευταία μας βραδιά στο κελλάρι του βασιλιά Μπράμπαντ. Ηταν ένα υπερθέαμα. Για 3 ώρες δεν σταματήσαμε να θαυμάζουμε αυτά τα ωραία show που μας έκαναν.

Πραγματικά λατρέψαμε την χώρα σας. Οι δικές σου υπηρεσίες ήταν πολύτιμες και πραγματικά γνωρίσαμε τη χώρα σου πολύ καλά.

Το μόνο που μας χάλασε ήταν ο οδηγός που μας πήρε στο αεροδρόμιο όταν φεύγαμε. Ηρθε να μας πάρει από το ξενοδοχείο και ήταν νομίζω μέσα στα νεύρα. Του μιλούσαμε αγγλικά και δεν απαντούσε, μας κτύπησε με δύναμη τις πόρτες και το αποκορύφωμα όταν φτάσαμε στο αεροδρόμιο δεν μας άφησε στο terminal 2 που φεύγαμε, αλλά πιο μακριά. Διασταυρώσαμε 2 δρόμους, φορτωμένοι τις βαλίτσες, έβρεχε δυνατά και φυσούσε πολύ.

Αλλά κοντά στα υπόλοιπα αυτό δεν είναι τίποτα. Περάσαμε τόσο ωραία χάριν της ανεκτίμητης βοήθειας σου, που ήδη σε συστήσαμε σε κάποιους φίλους που θα έρθουν στις 20 του μήνα.

Σε ευχαριστώ πολύ για όλα.

Και σου εύχομαι ότι καλύτερο στη ζωή σου!

Στάλω Θεοδώρου

...μείνετε συνδεδεμένοι

Νέα

Χορδές του Φθινοπώρου

/ 13. 10. 2017 /

από 20 Οκτώβρη μέχρι 9 Νοέμβρη 21o Διεθνές Φθινοπωρινό Μουσικό Φεστιβάλ  Για 21η συνεχή χρονιά... Περισσότερα... »

Vlajka meny USD USD = změna
Vlajka meny EUR EUR = změna