Φώτα 2015 στην Πράγα, με άψογη εξυπηρέτηση


Καλησπέρα σας.

Θα θέλαμε για ακόμα μια φορά να σας ευχαριστήσουμε για την άψογη εξυπηρέτηση σας. Το ταξίδι μας ήταν φανταστικό και η αγάπη μας για την Πράγα που προϋπήρχε έγινε ακόμη μεγαλύτερη. Ήταν το πρώτο μας ταξίδι μετά τους αρραβώνες μας και θα μας μείνει αξέχαστο.

ΜΕΤΑΦΟΡΑ
Καταρχήν σας ευχαριστούμε για την άψογη μεταφορά απο το αεροδρομιο προς το ξενοδοχείο και αντίστροφα. Προπαντός ο οδηγός που μας πήγε στο ξενοδοχείο ήταν φανταστικός και μας έδωσε και πολλές πληροφορίες. Πέστε του απο μας ευχαριστούμε.

ΕΚΔΡΟΜΕΣ
Οι εκδρομές στα Karlovy Vary και Chesky Krumlov ήταν πολύ όμορφες και πολύ οργανωμένες με τα πούλμαν στις ώρες τους και σε σημείο άφιξης και αναχώρησης λιγότερο απο 5 λεπτά με τα πόδια απο το ξενοδοχείο μας. Συνιστούμε και τις 2 εκδρομές σε όσους επισκεφτούν τις Τσεχία γιατί τα 2 αυτά μέρη ειναι πολύ διαφορετικά μεταξύ τους, πάρα πολύ όμορφα. Το πρώτο πιο μεγαλοπρεπές με τις πηγές και τα spa του, το δεύτερο πιο παραμυθένιο. Και το χιόνι που υπήρχε έκανε τα μέρη μαγικά.

Η ΕΠΟΧΗ
Δεν μετανιώσαμε καθόλου που διαλέξαμε τον Ιανουάριο για το ταξίδι μας καθότι ο καιρός ήταν πολύ καλός και με τα σωστά ρούχα, σκουφους, εσαρπες και γάντια δεν νιώθαμε προπαντώς την ημέρα το κρύο. Το βράδυ με χοντρά σακακια και πάλι ο καιρος δεν εμπόδιζε καθόλου τις βόλτες με τα πόδια στους δρόμους της Πράγας. Κι επειδη έχω δει και την Τσεχία σε προηγούμενο ταξίδι, ο χειμώνας κάνει την πραγα ακόμη πιο ρομαντική.

ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΠΟΤΑΜΟΠΛΟΙΟ
Η κρουαζιέρα στον ποταμό Μολδαμα το βράδυ ήταν υπέροχη, ρομαντική και το φαγητό στο μπουφέ εξαιρετικό. Μετανιώσαμε που δεν την κλείσαμε συνοδεία της jazz μουσικής.

ΜΑΥΡΟ ΘΕΑΤΡΟ
Το μαύρο θέατρο ήταν μια καινούργια εμπειρία για μας, πολύ διαφορετικό απο ότι έχουμε συνηθίσει, μας άρεσε πολύ.

ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ
Η μεσαιωνική βραδυα θα μας μείνει αξέχαστη. Αν αρχίσω να μιλάω για αυτήν δεν ξέρω αν θα σταματώ, διασκεδάσαμε φοβερά. Τελικά η αναποδιά να ειναι κλειστή η πρώτη ταβέρνα και να πάμε στην συγκεκριμένη μας βγήκε σε πολύ καλό. Χορέψαμε με την χορευτρια, γελασαμε με τους διασκεδαστες, κάναμε καινούργιους φίλους, γνωρίσαμε νέα άτομα, φάγαμε υπέροχα φαγητά. Αν έχετε επικοινωνία μαζί τους ευχάριστατε την κοπέλα στο σερβίρισμα γιατί ήταν εξυπηρετικοτατη.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά εσένα Κατερίνα γιατί όταν σε χρειαστηκαμε για οδηγίες, πληροφορίες και τα λοιπά, παρά το ότι ήταν εκτός των υπηρεσιών που όφειλες να μας παραχωρησεις, ήσουν εκεί για να μας βοηθάς.

ΤΙΜΕΣ
Όσον αφορά τις τιμές των υπηρεσιών σας, απο ότι αποδεικτηκε εκ των υστέρων ήταν οι καλύτερες.

Και σε όσους διαβάζουν το μήνυμα μου μια συμβουλή, κινηθείτε στην Πράγα με τα πόδια, κάθε δρόμος της κρύβει και μια έκπληξη.

Ευχαριστουμε για ακόμα μια φορά.

Πόπη Δημητρίου και Θουκής Κονναρής 


...μείνετε συνδεδεμένοι

Νέα

Χορδές του Φθινοπώρου

/ 13. 10. 2017 /

από 20 Οκτώβρη μέχρι 9 Νοέμβρη 21o Διεθνές Φθινοπωρινό Μουσικό Φεστιβάλ  Για 21η συνεχή χρονιά... Περισσότερα... »

Vlajka meny USD USD = změna
Vlajka meny EUR EUR = změna