Μετά από τέσσερις μέρες στην όμορφη Πράγα, από που να αρχίσω..., Ιούνιος 2015


Μετά από τέσσερις μέρες στην όμορφη Πράγα, από που να αρχίσω. ..

Το Travel2prague το ανακάλυψα αφού είχα κλείσει ξενοδοχείο κ μεταφορά από κ προς το αεροδρόμιο. Από την πρώτη στιγμή παρατήρησα ότι πρόκειται για ένα πολύ ενημερωμένο site. Όταν έστειλα το πρώτο email στην κυρία Markova κατάλαβα αμέσως ότι πρόκειται για επαγγελματία κ μαλιστα πολύ οργανωμένη. Χωρίς να το πολυσκεφτώ αποφάσισα να εκμεταλλευτώ τις υπηρεσίες του Travel2Prague όσο περισσότερο το επιτρέπει ο χρόνος διαμονή μας στην πόλη.

Καταρχήν το Segway! Είναι ένας πολύ διασκεδαστικος τρόπος για να πας εκεί που με τα πόδια θα κουραστεις αρκετά. Εμείς φτάσαμε μέχρι την κορυφή του λόφου Πετρζιν κ το απολαύσαμε παρότι έβρεχε... Η ξεναγός μας η Μπουμπουλίνα ήταν υπομονετική, πολύ ευγενική κ προσαρμοστική στις ανάγκες μας.

Το μαύρο θέατρο ειναι πολύ ενδιαφέρον κ αξίζει να παρακολουθήσεις έστω μια παράσταση.
Το Jazz εν πλώ έχει μια φοβερή μπάντα κ σε συνδυασμό με την ρομαντική βόλτα στον Μολδάβα δημιουργεί μια αξέχαστη βραδιά.

Το Κάρλοβυ Βάρυ κ το Τσέσκυ Κρούμλοβ είναι κ τα δύο μέρη που πρέπει κάποιος να επισκεφθεί οπωσδήποτε. Οι ξεναγοί μας Γιάννα κ Σουζάνα μας έκαναν να νιώθουμε σαν να είμαστε μια παρέα κ πάντα πρόθυμες να μας βοηθήσουν στο οτιδήποτε.

Σε δύο περιπτώσεις που χρησιμοποιήσαμε την υπηρεσία μεταφορά αερορομίου Travel2Prague μείναμε πολύ ευχαριστημένοι με τους οδηγούς κ μαλιστα ο ένας μας έκανε ξενάγηση σε όλη την διαδρομή!

Τέλος, θέλω να πω δυο λόγια για την αγαπητή Κατερίνα την οποια γνωρίζω μόνο μέσω των emails ωστόσο την εκτιμώ ιδιαίτερα.
Η βοήθεια της ήταν πολύ πολύτιμη ώστε να οργανώσω το ταξίδι μας στην Πράγα.
Αρκεί να πω ότι τους δύο μήνες πριν το ταξίδι εκείνη μόνο μου έστειλε γύρω στα 40 emails!
Η εξυπηρέτηση της άμεση κ ακριβής. Πάντοτε πολύ ευγενική κ κατατοπιστικη! Ακόμα κι όταν της ζήτησα τελευταία στιγμή να μας καθοδηγήσει πώς να πάμε στο Τσέσκυ Κρούμλοβ εκτός γκρουπ, μας οργάνωσε μια καταπληκτική εκδρομή κ με ελληνόφωνη ξεναγό!

Συστήνουμε ανεπιφύλακτα το Travel2Prague κ όλα τα πρόσωπα που συμμετέχουν, σε οποιονδήποτε θέλει να γνωρίσει καλύτερα την ομορφιά κ την κουλτούρα της Πράγας!

Μαρίνα κ Γιάννης

...μείνετε συνδεδεμένοι

Νέα

Χορδές του Φθινοπώρου

/ 13. 10. 2017 /

από 20 Οκτώβρη μέχρι 9 Νοέμβρη 21o Διεθνές Φθινοπωρινό Μουσικό Φεστιβάλ  Για 21η συνεχή χρονιά... Περισσότερα... »

Vlajka meny USD USD = změna
Vlajka meny EUR EUR = změna