Μόνος στην Πράγα? Όχι με το Travel2Prague..., Οκτώβρης 2014


Γυρισα πριν απο 20 μερες απο την μαγευτικη και "ζεστή" Πράγα.

Ηταν ενα ταξιδι που προεκυψε τελευταία στιγμή γιατι δεν μπορούσα να αποφασίσω που να πάω πιο πριν. Ψαχνοντας τυχαία στο internet ανακάλυψα το site Travel2prague.gr, ήταν οτι καλύτερο έχω δει σε οργάνωση και αναλυση και υποστήριξη, και πραγματικά ήταν το συγκεκριμένο site που με έκανε να διαλέξω να ταξιδέψω στην Πράγα.

Τα mail με την Κατερίνα "έπεφταν" βροχή και πραγματικά θαύμαζα την υπομονή της, γιατί ειμαι και δύσκολος πελάτης!!...
Τελικά εκλεισα transfer απο και προς το αεροδρόμιο τα οποία ηταν σαν VIP transfer...στην ωρα τους, ανετα και με ακρως επαγγελματική συμπεριφορά.

Δεν θα ξεχάσω ομως την μεγάλη ξενάγηση
που είχα την επόμενη κιόλας μερα που έφτασα και ετυχε να ειναι και τα γενέθλεια μου, με ξεναγό την κυρία Μαρκέτα Παπανικολάου, που σε κάποιες στιγμές νόμιζα οτι έχω μιά καλη φιλη διπλα μου και όχι εναν άνθρωπο που μόλις γνώρισα!!!...
Δεν κάνω συχνά ξεναγήσεις έως σχεδόν ποτέ, προτιμώ να ανακαλύπτω τις πόλεις που ταξιδεύω μονος μου, αλλά αν πάλι με έβγαζε ο δρόμος μου προς τα εκεί, πάλι το ίδιο γραφείο θα εμπιστευόμουν και με κλειστά μάτια γιατί οι άνθρωποι εκέι ΑΠΛΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ και οχι μόνο!

Οι μικρές συμβουλές για το πως να κινηθεί κανεις τι να δεί, τι να ακούσει κλπ, ήταν πραγματικά πολύτιμες...απλά πρεπει πολλές φορές κανείς μόνο να μάθει να αφήνεται...

Συνεχίστε να κάνετε και να προσφέρεται οτι εσείς ξερετε καλύτερα απο καθένα αλλο.

Ναστε καλά

Αντώνης Τ.

...μείνετε συνδεδεμένοι

Νέα

Χορδές του Φθινοπώρου

/ 13. 10. 2017 /

από 20 Οκτώβρη μέχρι 9 Νοέμβρη 21o Διεθνές Φθινοπωρινό Μουσικό Φεστιβάλ  Για 21η συνεχή χρονιά... Περισσότερα... »

Vlajka meny USD USD = změna
Vlajka meny EUR EUR = změna