Πράγα χωρίς άγχος, Σεπτέμβρης 2014


Κυρία Μάρκοβα καλημέρα!
Ναι, γυρίσαμε πίσω, όπως πάντα γίνεται με όλα στη ζωή. Ωστόσο προλάβαμε ένα όνειρο να το κάνουμε πραγματικότητα για να μας βοηθάει ως καταφύγιο μνήμης, όταν τα πράγματα σκουραίνουν. Να μπορείς να λες: Ε, κάνε κουράγιο τώρα.. κοίτα δεν είσαι ολότελα χαμένος...κάτι ωραίο μπόρεσες να απολαύσεις εκεί στην Πράγα. Την ομορφιά ωστόσο την φτιάχνουμε μόνοι μας. Αν έχεις βέβαια και το Travel2Prague τότε τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα.
Κι ας ξεκινήσω από την επικοινωνία με την κυρία Μάρκοβα. Επαγγελματική, είναι η πρώτη λέξη που έρχεται στο νου μου, συνεπής, παίρνεις αυτό που σου υποσχέθηκε και βοηθάει σε όποιες αλλαγές χρειαστείς κι εμείς χρειάστηκε να κάνουμε πολλές. Με θερμά λόγια μου σύστησε κι εμένα το Travel2Prague μία φίλη. Κι επιβεβαιώθηκε.
Το ξενοδοχείο ήταν το Beseda. Οικονομικό, σου δίνει όλα τα απαραίτητα, δίχως ακριβή περιττή πολυτέλεια, κεντρικό, τέλεια τοποθεσία, κοντά σε τραμ και τον υπέροχο πεζόδρομο με δραστηριότητες και καταστήματα και κίνηση για μια βραδινή βόλτα, όταν πια είσαι πολύ κουρασμένος για να πας κάπου.
Η εκδρομή στο Τσέσκι Κρούμλοβ πολύ καλή, και άνετη. Βλέπεις σε αυτή τη μακρινή διαδρομή τη χώρα προς το νότο και το χωριό το ίδιο, ένα παραμύθι πλάι στο ποτάμι, με το κάστρο του και την φιλική, κατατοπιστική σε όλα ξανάγηση, που δεν σε έπληττε στο ελάχιστο.
Το Μαύρο Θέατρο, στην παράσταση WOW, ήταν καλό κι αρέσει πολύ σε όποιον αγαπά να δει κι αυτό το είδος τού θεάτρου.
Το ίδιο και η Μεσαιωνική Βραδιά - είχε ενδιαφέρον, η ατμόσφαιρα ήταν ωραία και το φαγητό καλό. Βέβαια η παρουσίαση τού θεάματος δεν είχε καμία εναλλαγή. Βασιζόταν στην επανάληψη του ίδιου μοτίβου.
Η βόλτα στο ποτάμι με πλοίο, Τζαζ εν πλω με γεύμα, πολύ ωραία! Ήταν ήσυχη βραδιά κι η μουσική απίθανη. Μόνο που έβρεξε όταν γυρίσαμε και κάναμε το λάθος να πάρουμε ταξί που περίμενε απέξω από το πλοίο.20 ευρώ για μια διαδρομή που κόστιζε 3 ευρώ. Τι να κάνεις, έτσι είναι στα ταξίδια. Θέλει προσοχή.
Τέλος η μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο ήταν εύκολη και συνεπής. Είναι σημαντικό να πληρώσεις και να έχεις μεταφορά από πόρτα σε πόρτα, δίχως να νοιαστείς με άγχος για το χρόνο ή να κουβαλήσεις βαλίτσες.
Το Travel2Prague αξίζει να το πληρώσεις.
Είναι σαφώς οικονομικότερο από άλλα πρακτορεία και ξέρεις πως θα πάρεις αυτό που ζήτησες με τον καλύτερο τρόπο.
Σας ευχαριστούμε όλους και πιο πολύ την Κατερίνα Μάρκοβα που είναι η ψυχή τού Travel2Prague!
Θα επιστρέψουμε σύντομα!!!
Φιλικά
Ίλια Λιόκη

...μείνετε συνδεδεμένοι

Νέα

Χορδές του Φθινοπώρου

/ 13. 10. 2017 /

από 20 Οκτώβρη μέχρι 9 Νοέμβρη 21o Διεθνές Φθινοπωρινό Μουσικό Φεστιβάλ  Για 21η συνεχή χρονιά... Περισσότερα... »

Vlajka meny USD USD = změna
Vlajka meny EUR EUR = změna