Πράγα τον Σεπτέμβρη 2014


Καλησπέρα Κατερίνα,

Θα τα πάρω όλα με την σειρά.

Η μεταφορά μας από και προς το αεροδρόμιο ήταν αυτό ακριβώς που περιμέναμε. Πάντα στην ώρα της, με οχήματα και οδηγούς που μας ενέπνεαν ασφάλεια.
Τα θεάματα Black Light Theater WOW και η Μεσαιωνική βραδιά U Pavouka ήταν απλά καταπληκτικά. Ειδικά το μεσαιωνικό εστιατόριο ήταν μια εμπειρία που θέλαμε να ξαναζήσουμε την επόμενη ακριβώς μέρα. Το φαγητό νοστιμότατο, το service εξυπηρετικό και η παράσταση που είχαν φαντασμαγορική.
Η εκδρομή στο Karlovy Vary ήταν από τις ωραιότερες στιγμές του ταξιδιού μας. Η Γιάννα Μιχαλάκη η ξεναγός μας ήταν πραγματική επαγγελματίας, κατατοπιστικότατη και πολύ ευχάριστη.
Με το μόνο που δεν μείναμε ευχαριστημένες ήταν η "κρουαζιέρα" στον ποταμό. Η εξυπηρέτηση μέσα στο πλοίο δεν ήταν καλή, είχαμε την εντύπωση πως μπορούσαμε να επιλέξουμε ρόφημα και γλυκό (το γλυκό είναι συγκεκριμένο), το οποίο δεν έγινε και γενικά εκτός από το ότι ήταν μια χαλαρωτική βόλτα στον ποταμό δεν είχα κάτι το σπουδαίο καθώς και η ξενάγηση από τα μεγάφωνα δεν ήταν καθαρή ούτε δυνατή αρκετά για να μπορούμε να ακούμε τι βλέπαμε.

Το επισφράγισμα είναι ότι μείναμε πολύ ευχαριστημένες από τις υπηρεσίες σας. Αν δραστηριοποιήστε και σε άλλες χώρες θα ήθελα να το ξέρω για μελλοντικά ταξίδια.
Ευχαριστώ και πάλι.

Με εκτίμηση,
Αγγελή Στέλλα

...μείνετε συνδεδεμένοι

Νέα

Φθινοπωρινή αλιεία κυπρίνου στην νότια Βοημία

/ 20. 10. 2017 /

Το ευτραφές και λιπαρό ψάρι (στα ελληνικά γνωστό ως γριβάδι), είναι το παραδοσιακό γεύμα στο... Περισσότερα... »

Vlajka meny USD USD = změna
Vlajka meny EUR EUR = změna