Ρομαντική Πράγα, Μάρτιος 2014


"Μετά από 7 μέρες διαμονής στην Πράγα θα θέλαμε και εμείς με τη σειρά μας να γράψουμε λίγα λόγια που αφορούν τόσο τον προορισμό, όσο και τις υπηρεσίες από το travel2prague.gr.
Επιλέξαμε με το σύντροφό μου τη Πράγα ως ένας ρομαντικός και συνάμα ενδιαφέρον ιστορικά προορισμός. Η Πράγα είναι με μία λέξη: παραμυθένια. Υπάρχουν πολλά αξιοθέατα για να επισκεφθείς, όπως η πλατεία με το ρολόι, το κάστρο, η γέφυρα του Καρόλου, αλλά τίποτα δε συγκρίνεται με το να περπατήσεις στα πλακόστρωτα σοκάκια, τις πλατείες, τις γέφυρες και όλους τους δρόμους και τα πάρκα γύρω από το Μολδάβα.
Αξιοσημείωτα είναι επίσης η ασφάλεια που νοιώθεις στην πόλη, η πολύ καλή συγκοινωνία (ειδικά με το τραμ όπου μπορείς και να χαζεύεις τις διαδρομές) και το πολύ καλό φαγητό ακόμα και στους δρόμους ή τις πλατείες.
Στις μέρες αυτές επισκεφθήκαμε και δύο χωριά έξω από την πόλη, το Τσέσκυ Κρούμλοβ και την Κούτνα Χόρα. Λόγω χειμερινής περιόδου, δεν ήταν όλα τα αξιοθέατα ανοιχτά εκεί, αλλά μπορούμε μετά βεβαιότητας να πούμε ότι το Τσέσκυ Κρούμλοβ είναι κάτι που δεν πρέπει να χάσει το ανθρώπινο μάτι!
Στο travel2prague.gr εμπιστευθήκαμε τη μετακίνησή μας από και προς το αεροδρόμιο, την ενοικίαση αυτοκινήτου για τους δύο προορισμούς (2 ενοικιάσεις) και την αγορά εισιτηρίων για το Μαύρο θέατρο.
Αρχίζοντας από το Μαύρο θέατρο, αξίζει 100% να το παρακολουθήσει κάποιος, πολύ απλά γιατί δεν είναι ένα κοινό θέατρο. Είναι από μόνο του μια μοναδική και άκρως ενδιαφέρουσα τέχνη. Με την προκράτηση των εισιτηρίων που μας εξασφάλισε το travel2prague.gr εξασφαλίσαμε πέρα από καλύτερη τιμή, χρόνο αλλά και σίγουρη θέση (πολλές παραστάσεις είναι κλεισμένες αν πας τελευταία στιγμή).
Η μεταφορά μας από και προς το αεροδρόμιο ήταν ακριβής σε χρόνο αλλά και πολύ άνετη, με τον οδηγό μας να είναι ευγενικός και εξυπηρετικός, κάνοντάς μας και μια μικρή «ξενάγηση» κατά τη μεταφορά μας από το αεροδρόμιο προς την πόλη. Κλείνοντας τη μεταφορά μας μέσω του travel2prague.gr επιβεβαιώσαμε και επί τόπου ότι ήταν αρκετά οικονομικότερη από το να την κλείναμε μόνοι μας.
Η εξυπηρέτηση του travel2prague.gr στην ενοικίαση των αυτοκινήτων ήταν επίσης πολύ συμφέρουσα, ικανοποιητική και χωρίς προβλήματα.
Συνοψίζοντας την πανέμορφη μας εβδομάδα στην Πράγα επιβεβαιώσαμε ότι ο προορισμός είναι ένας από τους πάρα πολύ ενδιαφέροντες στην Ευρώπη, που αξίζει να επισκεφθεί κάποιος και πέρα από τα κλασσικά Χριστούγεννα που προτιμούν οι Έλληνες!
Το site σου Κατερίνα είναι σίγουρα ένας εξαιρετικός οδηγός για να επιλέξει κάποιος τι θέλει να δει στην πόλη (και όχι μόνο) και για να κάνει ένα (εικονικό) ταξίδι πριν το πραγματικό.
Αντιμετωπίζοντας μας με υπομονή και απαντώντας στα email μας και στις απορίες με απίστευτη αναλυτικότητα και λεπτομέρεια δίνοντας μας έγκυρες συμβουλές, θα πρέπει να πούμε Κατερίνα ότι είσαι καθ'όλα επαγγελματίας και το γραφείο σου έχει το κύρος που του αρμόζει. Σας προτείνω ανεπιφύλακτα σε όλους που επιλέγουν να επισκεφτούν την Πράγα και φυσικά σε περίπτωση που ξαναβρεθούμε στην Πράγα θα επικοινωνήσουμε ξανά. Τις υπηρεσίες που επιλέξαμε εμείς αλλά και τη συνολική βοήθειά σου, θα θέλαμε να τις συμπεριλάβουμε σε δύο τελευταίες σημαντικές λέξεις:
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ!!

Μαρίνα - Μάνος

...μείνετε συνδεδεμένοι

Νέα

Χορδές του Φθινοπώρου

/ 13. 10. 2017 /

από 20 Οκτώβρη μέχρι 9 Νοέμβρη 21o Διεθνές Φθινοπωρινό Μουσικό Φεστιβάλ  Για 21η συνεχή χρονιά... Περισσότερα... »

Vlajka meny USD USD = změna
Vlajka meny EUR EUR = změna