Στην Βιέννη, Πρωτοχρονιά 2015


Σχόλια για:
- την επικοινωνία μαζί σας: ΑΨΟΓΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΟΤΑΤΗ
- τις υπηρεσίες σας: ΑΨΟΓΕΣ
- τους τοπικούς συνεργάτες

Τράνσφερ/οδηγός: Και τα 2 transfer ήταν mini van οπότε ήταν αρκετά ευρύχωρα. Στην άφιξη η οδηγός μας έκανε και μία μικρή ξενάγηση και το transfer της αναχώρησης είχε ακρίβεια δευτερολέπτου, οπότε μια χαρά.

Ξενάγηση/sightseeing: Η ξενάγηση ήταν επίσης πολύ καλή. Η ξεναγός ήταν πολύ καλή και τα αγγλικά της επίσης πολύ κατανοητά - μερικές φορές λόγω προφοράς δεν καταλαβαίνεις τι λένε - και παρότι είχε ένα διώροφο λεωφορείο από κόσμο δεν υπήρξε κανένα πρόβημα. Μακάρι να είχαμε πάει και στο Salzburg, αλλά δεν πειράζει. Την άλλη φορα!

Ξενοδοχείο: Τώρα το ξενοδοχείο μπορώ να πω ότι έχω κάνει και καλύτερες επιλογές. Έπρεπε να είχα διαλέξει κάποιο από αυτά που μου προτείνατε εσείς. Το δωμάτιο ήταν μια χαρά - αν και δεν είχε διπλό κρεβάτι - αλλά το service είχε θέμα!
> ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ: Αγέλαστο προσώπικό στην υποδοχή που μιλούσε απότομα, μου έστειλαν μήνυμα δύο ημέρες μετά την άφιξη μας να επικοινωνήσω με την υποδοχή για να μου ζητήσουν την πιστωτική μου κάρτα την οποία είχα δώσει κατά την άφιξη. Όταν τους το είπα μπήκαν στον υπολογιστή και το είδαν ότι την είχαν!
> ROOM SERVICE: Παραγγείλαμε room service το οποίο ήρθε μετά από μία ώρα! Όταν ήρθε ήταν ένας δίσκος με δύο πιάτα και μία πετσέτα με πηρούνι, κουτάλι, μαχαίρι. Ούτε καν αλάτι και πιπέρι δεν είχαν! Δεν ρώτησαν πόσα άτομα θα φάνε, απλά υπέθεσαν πως θα έτρωγε ένας. Πάλι καλά που είχα παραγγείλει burger για μένα και σούπα για την σύζυγο οπότε δεν παλέψαμε για τα μαχαιροπήρουνα! :-DDD.
> ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΑΡΟΧΕΣ: Ζητήσαμε ένα βραστήρα και μας ζήτησαν 20 ευρώ για εγγύηση. Τους είπα να το χρεώσουν στο δωμάτιο αλλά μου είπαν ότι έπρεπε να πληρωθεί μετρητά. Κατέβηκε η σύζυγος στην υποδοχή και τον πήρε. Όταν γύρισε είδε ότι η πρίζα του δεν ταίριαζε με την πρίζα του δωματίου. Η πρίζα του βραστήρα ήταν σαν την αγγλική, με τρία δοντάκια μόνο που είχαν ποιο μικρή απόσταση μεταξύ τους. Το κουτί του βραστήρα είχε μόνο κινέζικα, γιαπωνέζικα, κορεάτικα, τέτοιου είδους τέλος πάντων γράμματα. Λέω στην υποδοχή ότι δεν μπορώ να τον χρησιμοποιήσω και να μου φέρουν άλλο και μου απαντάνε να πάω κάτω να μου τον αλλάξουνε! Με τα πολλά ήρθε κάποιος στο δωμάτιο και μου έφερε αντάπτορα γιατί δεν είχαν άλλο βραστήρα να μας δώσουν. Ο αντάπτορας δεν έκανε ούτε αυτός! Τελικά με την βοήθεια 2 ανταπτόρων κάναμε δουλειά! Ο βραστήρας μου έδωσε την εντύπωση πως τον είχε ξεχάσει κάποιος άλλος πελάτης και τον χρησιμοποιούσε το ξενοδοχείο. Άλλη εξήγηση δεν μπορώ να δώσω!
> ΑΦΥΠΝΙΣΗ: Το σημαντικότερο βέβαια από όλα ήταν ότι την τελευταία ημέρα είχα ζητήσει εγερτήριο στις 07:00 και δεν μας ξύπνησε κανείς! Όταν το είπα στην υποδοχή κατά το check out η υπάλληλος κοίταξε μία λίστα που είχε μπροστά της και μου είπε πως λυπάται αλλά στην λίστα έχουν σημειώσει ΟΚ ότι έχει γίνει!
> ΣΧΟΛΙΟ: Μικρολεπτομέρειες και ψιλομπούρδες είναι όλα τα παραπάνω, εκτός από το εγερτήριο, αλλά σας τα αναφέρω μιας και το ζητήσατε. Το δωμάτιο επαναλαμβάνω ήταν πολύ καλό, όπως και η καθαριότητα του.

Γρηγόρης Τζανουδάκης


...μείνετε συνδεδεμένοι

Νέα

Χορδές του Φθινοπώρου

/ 13. 10. 2017 /

από 20 Οκτώβρη μέχρι 9 Νοέμβρη 21o Διεθνές Φθινοπωρινό Μουσικό Φεστιβάλ  Για 21η συνεχή χρονιά... Περισσότερα... »

Vlajka meny USD USD = změna
Vlajka meny EUR EUR = změna