Ταξίδι Βουδαπέστη, Βιέννη, Πράγα, 2014-2015


Καλημέρα Κατερίνα και Καλή Χρονιά και πάλι!

Ήθελα να σε ευχαριστήσω ξανά για όλες τις υπηρεσίες που μας έκλεισες. Όλα ήταν τέλεια σε ευχαριστούμε πάρα πολύ.
Τα ξενοδοχεία (στην Βουδαπέστη, Βιέννη, Πράγα) υπέροχα (το Ζara hotel στην Βουδαπέστη που μας υποδέχτηκαν με κρασί λόγω επετείου!) και το λεωφορείο από Βιέννη για Πράγα επίσης (είχε ατομικές τηλεοράσεις και κέρναγε και καφέ!).

Μακάρι να μην είχα το άτυχο περιστατικό με την κλοπή και να συμμετείχαμε και στην εκδρομή στο Κρούμλοφ.
Θα ήθελα όμως να σου αναφέρω και κάτι ακόμα. Στο Μέγαρο της Αράχνης, είχαμε πάει κρατώντας μόνο πιστωτική κάρτα και δικό μου λάθος που δεν ρώτησα με το που πήγα αν δέχονται πιστωτικές, αλλά το θεώρησα δεδομένο γιατί παντού όπου πήγαμε είχαν μηχάνημα.
Όταν ήρθε η ώρα να πληρώσουμε λοιπόν ο σερβιτόρος είχε άσχημο ύφος όταν του εξήγησα ότι δεν έχω μετρητά. Πήγα μαζί με κάποιον από το μαγαζί στο πλησιέστερο ATM και έβγαλα λεφτά για να τον πληρώσω. Όταν γύρισα και ζήτησα να μιλήσω με έναν υπεύθυνο να του πω πως είναι δυνατόν ένα τέτοιο μαγαζί να μην δέχεται κάρτες, ο ίδιος ο σερβιτόρος μου είπε ότι είναι ο υπεύθυνος και αυτό που με εξόργισε και διαπληκτιστήκαμε είναι ότι γύρισε και μου είπε ότι μόνο εμείς του δημιουργήσαμε πρόβλημα για δυο μπύρες, την στιγμή που άλλοι πελάτες πλήρωσαν με μετρητά πολύ μεγαλύτερους λογαριασμούς.
Στην Ελλάδα έχουμε μια έκφραση " ο πελάτης έχει πάντα δίκιο". 
Θα μπορούσε απλά να μας καθησυχάσει και όχι να μας ειρωνευτεί.
Ο μόνος λόγος που στο αναφέρω είναι επειδή στέλνεις συνέχεια κόσμο εκεί, είναι απαράδεκτο να ειρωνεύονται τον πελάτη από του οποίου τα λεφτά βγάζουν το μεροκάματό τους.
Και πάλι σε ευχαριστώ για όλα!

Εύα 

...μείνετε συνδεδεμένοι

Νέα

Χορδές του Φθινοπώρου

/ 13. 10. 2017 /

από 20 Οκτώβρη μέχρι 9 Νοέμβρη 21o Διεθνές Φθινοπωρινό Μουσικό Φεστιβάλ  Για 21η συνεχή χρονιά... Περισσότερα... »

Vlajka meny USD USD = změna
Vlajka meny EUR EUR = změna