Θετικό πρόσημο & κάποιες παρατηρίσεις, Ιούνιος 2014


Καλημέρα ΚΑΤΕΡΙΝΑ ,
Περάσαμε πολύ όμορφα κ σε ευχαριστώ που συνέβαλες και εσύ για αυτό. Βέβαια υπάρχουν κάποια μικρά παράπονα όχι πολύ σημαντικά. Το πρόσημο είναι θετικό πάντως.
Αρχικά να ενημερώσω ότι με τους οδηγούς (μεταφορά από & προς το αεροδρόμιο) δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα ήταν στην ώρα τους. Το ξενοδοχείο Unic καθαρό, το προσωπικό του εξυπηρετικό και το πρωινό 7-11 έτσι ώστε να υπήρχε άνεση χρόνου το μοναδικό μείον ότι το δωμάτιο μας ήταν στον 1ο όροφο και έβλεπε εσωτερικά στο καφέ. Η εκδρομή στο Καρλόβυ Βαρυ με την καταπληκτική ξεναγό με τα κοντά μαλλιά (κ/α Jarka Spalasova) πέρασε ευχάριστα. Νομίζω ότι μάθαμε πάρα πολλά από την ξεναγό που φαινόταν να αγαπάει την δουλειά της και να μας ενημερώνει για τα πάντα. Η προσωπική ξενάγηση που έγινε την Κυριακή με αρκετή ζέστη ξεκινώντας από την Καστρούπολη φαίνεται ότι επηρέασε την ξεναγό η οποία αν και ευχάριστη παρουσία, δεχόταν ερωτήσεις για να μας ενημερώσει σχετικά (κ/α Marketa Papanikolaou) και κράτησε περίπου τρείς ώρες αντί για τέσσερεις που είναι προγραμματισμένη. Τέλος η βόλτα με το ποταμόπλοιο ήταν λιγότερο από μία ώρα και ενώ μας έδωσαν κάποια κουπόνια για καφέ και γλυκό, γλυκό δεν υπήρχε και τον καφέ μας ζήτησαν να τον πληρώσουμε γιατί δεν είχαν δει τα κουπόνια που είχαμε πάνω στο τραπεζάκι.
Ευχαριστώ,
Αλέξανδρος Βράιλας

Απάντησή μας:
Καλησπέρα Αλέξανδρε.
Σε ευχαριστώ για την αναφορά σου και την καλή διάθεση και για το χρόνο που αφιέρωσες.
Τα σχόλια και οι κριτικές των πελατών μας είναι εξάλλου η κύρια “πηγή” για να μάθουμε πως εξελίχτηκαν οι υπηρεσίες μας και μας βοηθούν να τις βελτιώσουμε, όπως θα διαπιστώσεις παρακάτω!

Μερικές διευκρινήσεις και από εμένα:
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

(Δυστυχώς) όταν κρατάμε ένα δωμάτιο, η κράτηση αφορά τον τύπο του δωματίου και όχι τον όροφο,
το δωμάτιο ή ενδεχόμενη θέα (εκτός εάν το κατάλυμα παρέχει αυτήν την δυνατότητα επιλογής).
ΜΙΝΙ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ

Σε ευχαριστώ για την ενημέρωση. Η περικοπή των 10 λέπτών έχει να κάνει με το “δέσιμο” του καραβιού και την πρετοιμασία για την επόμενη βόλτα.
Φροντίσαμε ήδη να αλλάξουμε στην ιστοσελίδα μας τη διάρκεια από “1 ώρα” σε “50 λεπτά” γιατί θέλουμε να είμαστε πάντα ακριβείς και αξιόπιστοι. 

Σε ότι αφορά το σέρβις όμως, έχω δυσαρεστηθεί κι εγώ από την εταιρεία… Η ώρα που επιλέξατε, κανονικά δεν προσφέρει καφέ και γλυκό, είναι κάτι που το ζητήσαμε εμείς (να συμπεριλαβάνεται για εσάς). Θα φροντίσουμε στο εξής να προτείνουμε τις βόλτες (με/χωρίς καφέ/γλυκό), όπως είναι προγραμματισμένες από τα ίδια τα καραβάκια, για να αποφεύγονται τέτοιου είδους περιστατικά.
ΞΕΝΑΓΗΣΗ
Η
H ξεναγός μας (κ/α Μαρκέτα) παραδέχτηκε, ότι πράγματι η ξενάγηση ολοκληρώθηκε νωρίτερα. Ωστόσο, μου είπε πως είχε την διάθεση να συνεχίσει αν το επιθυμούσατε.
Παρόλα αυτά εγώ έχω εφιστήσει πλέον την προσοχή σε όλους του ξεναγούς μας, ότι σε κάθε περίπτωση ο χρόνος πρέπει να εξαντλείται. Υπάρχουν εξάλλου τόσα πολλά ωραία πράματα να δεί κανείς στην Πράγα, που σίγουρα δεν χωράν ουτε σε 3 ούτε σε 4 ώρες…

Αλέξανδρε, αντιλήφθηκα ότι η παρατηρήσεις σου είχαν καλή πρόθεση απένατί μου.
Έτσι κι εγώ με την σειρά μου θέλω να ανταποδώσω αυτήν την καλή πρόθεση.
 Σε οποιοδήποτε λοιπόν επόμενο ταξίδι σου στην Ευρώπη, εφόσον μου ζητήσεις να να βοηθήσω στην οργάνωσή του, θα ήθελα να σου στείλω μια “δωροεπιταγή” αξίας 25 ευρώ (το ποσό που αντιστοιχεί στο καραβάκι).

Θα χαρώ πολύ το δεχτείς και να τα ξαναπούμε!
Με εκτίμηση
Κατερίνα

...μείνετε συνδεδεμένοι

Νέα

Φθινοπωρινή αλιεία κυπρίνου στην νότια Βοημία

/ 20. 10. 2017 /

Το ευτραφές και λιπαρό ψάρι (στα ελληνικά γνωστό ως γριβάδι), είναι το παραδοσιακό γεύμα στο... Περισσότερα... »

Vlajka meny USD USD = změna
Vlajka meny EUR EUR = změna