Ιστορικές πόλεις, κάστρα, λουτρά, δάση και άλλα μνημεία σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε!


 Prive εκδρομές 

Ο συνδυασμός του προσωπικού ελληνόφωνου ξεναγού, του επαγγελματία οδηγού και ενός ποιοτικού οχήματος θα σας εξασφαλίσει σίγουρα μία αξέχαστη εκδρομή! Οργανώστε λοιπόν την μικρή σας παρέα και επωφεληθείτε από τις υπηρεσίες μας, απολαμβάνοντας την ατμόσφαιρα μιας πριβέ εκδρομής.
Οι prive εκδρομές οργανώνονται ανάλογα με τον αριθμό των συμμετεχόντων:
- με αυτοκίνητο, miνi-van ή mini bus που πληρεί τις προϋποθέσεις για την ασφάλεια μεταφοράς επιβατών
- με επαγγελματία οδηγό με ειδική άδεια μεταφοράς προσώπων
- με επίσημο ελληνόφωνο ξεναγό
- σε συνεννόηση μαζί σας για την ώρα έναρξης και επιστροφής (στα πλαίσια πάντα του εφικτού και νόμιμου ωραρίου)


Δείτε όλες τις εκδρομές εδώΟμαδικές εκδρομές


Αν πάλι θέλετε μια οικονομική λύση, μπορείτε να συμμετάσχετε σε μια από τις οργανωμένες μας ομαδικές εκδρομές με πούλμαν και ελληνόφωνο ξεναγό/συνοδό.
Δείτε αναλυτικά σε κάθε εκδρομή το πρόγραμμα καθώς και τις προγραμματισμένες αναχωρήσεις.


Δείτε όλες τις εκδρομές εδώTailor made


Φ
τιάξτε τη δική σας εκδρομή/απόδραση εκτός Πράγας. Έχετε διαβάσει, έχετε ψάξει. Δεν σας αρκούν οι πεπατημένες διαδρομές. Αναζητάτε το διαφορετικό, το αθέατο, το πιο ιδιαίτερο. Εκεί που λίγοι θα φτάσουν. Μη διστάσετε... Μπορούμε να ικανοποιήσουμε μαζί την επιυθμίας σας!


Δείτε ένα παράδειγμα:

Ελάχιστοι τουρίστες θα φτάσουν στο Velke Losiny: την μικρή λουτρόπολη 230 χλμ ανατολικά της Πράγας, με το πανέμορφο αναγεννησιακό παλάτι που φιλοξένησε για 3 αιώνες την ισχυρή οικογένεια των Zerotin. Αλλά και το μέρος που στα τέλη του 17ου αιώνα, βασανίστηκαν και κάηκαν 56 "μάγισες"... Στο χαρτοποιείο, που λειτουργεί ανελλιπώς από τα τέλη του 16ου αιώνα, παράγεται με σχεδόν απαράλλαχτο από τότε τρόπο, το χαρτί που χρησιμοποιείται για τα επίσημα έγγραφα της Προεδρείας της Τσέχικης Δημοκρατίας... Θα μπει άραγε στα μνημεία της λίστας UNESCO, για την οποία έθεσε υποψηφιότητα? 

Το Velke Losiny θα μπορούσε να αποτελέσει κομμάτι  ενός "παζλ" σε μια prive ή ολιγομελή ημερήσια εκδρομή στα "άδυτα" της τσέχικης επαρχίας σε συνδυασμό φυσικά με άλλα αξιοθέατα και ανύποπτες ομορφιές της χώρας. Τι λέτε?

Μόνο στο travel2prague.gr


...μείνετε συνδεδεμένοι

Νέα

Χορδές του Φθινοπώρου

/ 13. 10. 2017 /

από 20 Οκτώβρη μέχρι 9 Νοέμβρη 21o Διεθνές Φθινοπωρινό Μουσικό Φεστιβάλ  Για 21η συνεχή χρονιά... Περισσότερα... »

Vlajka meny USD USD = změna
Vlajka meny EUR EUR = změna