Μια γεύση από την Βοημική Ελβετία (καλοκαίρι)
Ο προσωπικός σας ξεναγός και ο επαγγελματίας οδηγός θα σας παραλάβουν από το ξενοδοχείο σας και θα σας ταξιδέψουν στο Εθνικό πάρκο Βοημική Ελβετία (Ceske Svycarsko). Αφήνοντας την πόλη της Πράγας, θα ακολουθήσετε μια εκπληκτική διαδρομή κατά μήκος του ποταμού Έλβα.
Πριν φτάσετε στον τελικό προορισμό σας, θα απολαύσετε την καταπληκτική θέα 180 μέτρα πάνω από το φαράγγι του Έλβα από το πλάτωμα του "Μπελβεντέρε", λαξεμένο σε ένα βουνό από ψαμμίτη.

Αφού φτάσετε στο χαριτωμένο χωριό Χρζενσκο (Hrensko), θα ακολουθήσετε ένα από τα πολυάριθμα μονοπάτια της περιοχής. Δοκιμάστε τα γλυκόξινα μούρα και μύρτιλα, που φυτρώνουν δίπλα στο δασικό μονοπάτι.
Ξεκινώντας με ήπια βόλτα, θα φτάσετε πρώτα στο χωριό Μεζνά (Mezna) όπου θα ξαποστάσετε και θα πιείτε μια παγωμένη μπίρα, αναψυκτικό ή καφέ, πριν κατεβείτε τις λαξεμένες σκάλες μέσω του δάσους προς το Φαράγγι του Έντμουντ (Edmuntova souteska). Εδώ θα διασχίσετε με ξύλινες πλάβες το στενό φαράγγι του μικρού ποταμού Καμενιτσε (Kamenice), που κυλάει ανάμεσα στα απόκρημνα αμμώδη βράχια, εντυπωσιάζοντας με το πρωτόγονο τοπίο τους και τα ιδιόμορφα σχήματα που θυμίζουν ζώα και πρόσωπα.
Θα έχετε αρκετό χρόνο για φωτογραφίες και ευχάριστη διαδρομή κατά το μήκος του ποταμού Καμενιτσε θα σας οδηγήσει πίσω στο χωριό Χρζενσκο.

*εάν και πάλι πιστεύετε πως οι λαξεμένες σκάλες είναι πάνω από τις δυνάμεις σας, μπορούμε να προσαρμόσουμε την διαδρομή

Διάρκεια της πεζοπορίας = 5 χλμ
Βαθμός δυσκολίας: ήπιος
Διάρκεια εκδρομής: 7-8 ώρες περίπου
Περίοδος: 25.3. - 31.10.

Συμπεριλαμβάνεται: Μεταφορά με minivan ή minibus, ελληνόφωνος ξεναγός, είσοδος στο εθνικό πάρκο, βόλτα στο ποτάμι με τις ξύλινες πλάβες, 1 εμφιαλωμένο νερό & 1 μπίρα / καφές / αναψυκτικό
Αριθμός ατόμων (8-70 χρονών)

Κόστος κατά άτομο

1 άτομο 274 €
2 άτομα 148 €
3 άτομα 99 €
4 άτομα 79 €
5 άτομα 69 €
6-12 άτομα 59

...μείνετε συνδεδεμένοι

Νέα

Χορδές του Φθινοπώρου

/ 13. 10. 2017 /

από 20 Οκτώβρη μέχρι 9 Νοέμβρη 21o Διεθνές Φθινοπωρινό Μουσικό Φεστιβάλ  Για 21η συνεχή χρονιά... Περισσότερα... »

Vlajka meny USD USD = změna
Vlajka meny EUR EUR = změna