Μεταφορά αεροδρομίου


ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Το διεθνές αεροδρόμιο της Πράγας βρίσκεται στην βορειοδυτική άκρη της πόλης και απέχει από το κέντρο της περίπου 17 χιλιόμετρα.
Τον Οκτώβριο του 2012 μετονομάστηκε επίσημα σε Αεροδρόμιο Václav Havel (πήρε το όνομα του πρώτου, μετά την Βελούδινη Επανάσταση, προέδρου της χώρας, του Václav Havel).
Δεν υπάρχει σύνδεση με τρένο ή μετρό από/προς το αεροδρόμιο. Τα αστικά λεωφορεία μεταφέρουν τους ταξιδιώτες προς τους σταθμούς του μετρό σε δύο διαφορετικές κατευθύνσεις. Ο κατά προσέγγιση χρόνος από το αεροδρόμιο προς το πλησιέστερο μετρό (στάση Nadrazi Veleslavin, γραμμής Α) είναι περίπου 20 λεπτά.
Τρόποι μετάβασης από το αεροδρόμιο: με αστικό λεωφορείο, εξπρές λεωφορείο αεροδρομίου, ταξί ή ιδιωτική και άνετη μεταφορά με φιξ τιμή.

ΤΑΞΙ ΑΠΟ / ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ
Θα πρέπει να γνωρίζετε πως οι οδηγοί ταξί της Πράγας έχουν πολύ κακή φήμη ότι υπερχρεώνουν τους τουρίστες. Αν πάρετε ταξί χωρίς προ-κράτηση, είναι σκόπιμο να διαπραγματευτείτε μία τιμή ή τουλάχιστον να σας δώσουν μια εκτίμηση τιμής πριν επιβιβαστείτε. Έχουν σημειωθεί αρκετές αναφορές σχετικά με «πειραγμένα» ταξίμετρα και υπερχρεώσεις σε τουρίστες από τα ταξί έξω από το τερματικό του αεροδρομίου.

ΕΞΠΡΕΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ
Η γραμμή Εξπρές λειτουργεί καθημερινά σε τακτά 30λεπτα διαστήματα.
Χρησιμοποιούνται λεωφορεία με χαμηλή πλατφόρμα.
Από το αεροδρόμιο προς το κέντρο: 6:35 π.μ. - 22:05 μ.μ.
Από το κέντρο προς το αεροδρόμιο: 5:45 π.μ. - 21:15 μ.μ.
Στάσεις: αεροδρόμιο, Namesti Republiky (μόνο στην κατεύθυνση από το αεροδρόμιο και για αποβίβαση μόνο), Masarykovo nadrazi (μόνο στην κατεύθυνση από το αεροδρόμιο και για αποβίβαση μόνο), Κεντρικός Σιδηροδρομικός σταθμός "Hlavní nádraží”.
Λόγω απρόβλεπτων συνθηκών κυκλοφορίας υπολογίστε την ανάλογη διάρκεια μετάβασης. Εάν το χρονοδιάγραμμα σας είναι πιεστικό σίγουρα η χρήση ιδιωτικής μεταφοράς είναι προτιμότερη.

ΠΡΙΒΕ ΜΕΤΑΦΟΡΑ
Σας προτείνουμε την αξιόπιστη και ασφαλή μεταφορά με αποκλειστικό οδηγό από & προς το αεροδρόμιο. Με όχημα και επαγγελματία οδηγό "αγκαζέ", δημιουργείτε τη δική σας ατμόσφαιρα και προσφέρετε σε εσάς, τον σύντροφό, την οικογένειά σας & την παρέα σας, άνετη και ποιοτική μετακίνηση!
Εξασφαλίστε μια άνετη και γρήγορη μεταφορά από & προς το αεροδρόμιο.
Στις μεταφορές μας χρησιμοποιούμε αυτοκίνητα τύπου Mercedes, Skoda Octavia, Skoda Superb, Mercedes Vito, Ford Tranzit, Renault Traffic, Volkswagen Sharan, Volkswagen Caravelle κ.α.
Ο οδηγός μας θα σας υποδεχθεί κατά την άφιξή σας στο αεροδρόμιο με ταμπέλα με το όνομά σας, θα σας βοηθήσει με τις αποσκευές σας και θα σας μεταφέρει άνετα και με ασφάλεια στο ξενοδοχείο σας.

Απλή μετάβαση 1-3 άτομα 4 άτομα 5-6 άτομα 7-8 άτομα
Αεροδρόμιο - ξενοδοχείο (ή ανάποδα) 22 EUR 26 EUR 31 EUR 34 EUR
Ξενοδοχείο - σημείο εκκίνησης ξενάγησης 14 EUR   17 EUR 20 EUR 25 EUR

Kάντε την κράτησή σας εδώ

...μείνετε συνδεδεμένοι

Νέα

Φθινοπωρινή αλιεία κυπρίνου στην νότια Βοημία

/ 20. 10. 2017 /

Το ευτραφές και λιπαρό ψάρι (στα ελληνικά γνωστό ως γριβάδι), είναι το παραδοσιακό γεύμα στο... Περισσότερα... »

Vlajka meny USD USD = změna
Vlajka meny EUR EUR = změna