Οδηγός της Πράγας


  Επιλέξτε στο αριστερό μενού τα θέματα που σας ενδιαφέρουν.

Οι πληροφορίες που περιέχονται σε αυτό τον ηλεκτρονικό οδηγό έχουν ελεγχθεί προσεκτικά. Έχει καταβληθεί κάθε προσπάθεια για να διασφαλιστεί ότι ο οδηγός είναι απόλυτα ενημερωμένος τη στιγμή της δημοσίευσης του. Επειδή κάποιες λεπτομέρειες όπως τηλεφωνικοί αριθμοί, ωράρια, τιμές και ταξιδιωτικές πληροφορίες, υπόκεινται σε αλλαγές, σαρώνουμε δύο φορές το χρόνο όλα τα δεδομένα. Επίσης λόγω της ενεργής δραστηριοποίησης στην οργάνωση ξεναγήσεων και εκδρομών, φροντίζουμε να ενημερωνόμαστε καθημερινά, επιτόπου και καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου. Αυτό διαφοροποιεί τον ηλεκτρονικό οδηγό μας από έναν έντυπο οδηγό.


Η αξιολόγηση των ξενοδοχείων, εστιατορίων, καφέ, μπαρ, θεατρικών παραστάσεων, κτλ. γίνεται αμερόληπτα, ωστόσο απηχεί την εκτίμησή μας, με βάση τόσο την πολύχρονη εμπειρία μας, όσο και τις κριτικές των πελατών μας. Ωστόσο την ευθύνη της επιλογής την έχει ο κάθε ταξιδιώτης ξεχωριστά. 

Το Travel2Prague δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε συνέπεια προκύψει από τη χρήση των πληροφοριών του οδηγού, ούτε για οτιδήποτε αναφέρεται σε ιστοσελίδες τρίτων.

Πάντα είμαστε ευγνώμονες στους ταξιδιώτες για την επισήμανση τυχόν ανακριβειών ή για την προσωπική τους γνώμη.

Μπορείτε να κατεβάσετε, να αποθηκεύσετε ή να εκτυπώσετε τον οδηγό μας για ιδιωτική χρήση δωρεάν.
Είναι αυτονόητο όμως, ότι όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι προϊόν πνευματικής εργασίας, έχει κατοχυρωμένα πνευματικά δικαιώματα και συνεπώς απαγορεύεται η αναδημοσίευση μέρους ή ολόκληρου του περιεχομένου, σε έντυπη, ηλεκτρονική ή ηχητική μορφή.

Προς το παρόν λόγω της εκ νέου επεξεργασίας του Οδηγού της Πράγας, δεν λειτουργεί η εφαρμογή "κατεβάσματος".
Μέχρι να ολοκληρωθεί η αναβάθμιση, θα μπορείτε να απολαμβάνετε τις χρήσιμες πληροφορίες του  μόνο διαδικτυακά.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση.


...μείνετε συνδεδεμένοι

Νέα

Χορδές του Φθινοπώρου

/ 13. 10. 2017 /

από 20 Οκτώβρη μέχρι 9 Νοέμβρη 21o Διεθνές Φθινοπωρινό Μουσικό Φεστιβάλ  Για 21η συνεχή χρονιά... Περισσότερα... »

Vlajka meny USD USD = změna
Vlajka meny EUR EUR = změna