Κλασική αυτοκινητάδα με vintage αυτοκίνητο Trabant - πριβέ
Απολαύστε μια ανατριχιαστικά γρήγορη διασκεδαστική βόλτα, με την θαυματουργή "μηχανή χρόνου" το αυτοκίνητο θαύμα Trabant!

Αυτό το καταπληκτικό πλαστικό αυτοκίνητο εγγυάται πως δεν θα δείτε απλά τα αξιοθέατα της πόλης καθισμένοι βαρετά σε ένα αμάξι, ακούγοντας κάποιον μονότονο ξεναγό σε κλιματιζόμενο minibus, αλλά αντί αυτού θα διασχίσετε την πόλη σε ένα κλασικό αμάξι της δεκαετίας του 70, με θορυβώδη κινητήρα και διασκεδαστικό αγγλόφωνο οδηγό! Αυτό σας εξασφαλίζει μια μοναδική και αξέχαστη εμπειρία.
Μέρος της βόλτας μας είναι και τυχών επισκευές. Ίσως σας ζητηθεί να σπρώξετε λιγάκι...


Μην χάσετε την ευκαιρία και ελάτε σε αυτή την καταπληκτική αυτοκινητάδα!

Τι θα δείτε: Πλατεία του Βάτσλαβ, Πλατεία του Καρόλου, ένα από τα ιδιαίτερα έργα του αμφιλεγόμενου γλύπτη Τσερνή (David Černy) - το Κεφάλι του Φρανς Κάφκα, Εθνικό Θέατρο, Στάδιο Στράχοβ - το διαμάντι της πρώτης Δημοκρατίας της Τσεχίας από το 1929 (τότε το μεγαλύτερο στάδιο παγκοσμίως), Πλατεία της Καστρούπολης, Νησί Κάμπα & Γέφυρα Καρόλου, Γέφυρα του Τσέχου και την προκυμαμία, Λεωφόρο Παρισίων στην Εβραϊκή Συνοικία, Πλατεία της Παλιάς Πόλης, Πύλη της Πυρίτιδας και το Δημοτικό Μέγαρο.

Διάρκεια: 2 ώρες
Κόστος: 49 EUR /άτομο (μίνιμουμ 2 άτομα)
Συνάντηση: δυνατότητα συνάντησης στο ξενοδοχείο σας (αν βρίσκεται στην Πράγα 1, 2 ή 3), διαφορετικά στην Πλατεία του Βάτσλαβ (Vaclavske Namesti)
Δυνατότητα ελληνόφωνου επίσημου ξεναγού: επιβάρυνση 40 EUR/αυτοκίνητο
Υποσημείωση: κάθε Trabant χωράει 3 επιβάτες (υπάρχουν 15 Trabant και μπορεί να γίνει ξενάγηση convoy)


...μείνετε συνδεδεμένοι

Νέα

Φθινοπωρινή αλιεία κυπρίνου στην νότια Βοημία

/ 20. 10. 2017 /

Το ευτραφές και λιπαρό ψάρι (στα ελληνικά γνωστό ως γριβάδι), είναι το παραδοσιακό γεύμα στο... Περισσότερα... »

Vlajka meny USD USD = změna
Vlajka meny EUR EUR = změna