Μεγάλη βόλτα με Trabant στην Πράγα - πριβέ


από 80 ευρώ


Ταξιδέψτε στον χρόνο πίσω στην δεκαετία του 70 και απολαύστε την "αυτοκινητάδα" της ζωής σας - με ένα Trabant. Θα εκπλαγείτε από το πόσο διασκεδαστικό είναι...
Θα έχετε την ευκαιρία να οδηγήσετε αυτό το "θαύμα" της πρώην ανατολικής Γερμανίας σε ένα μεγάλο πάρκιγκ (φυσικά με την βοήθεια του οδηγού μας στο διπλανό κάθισμα).

Μετά από αυτό το "μάθημα οδήγησης" θα συνεχίσουμε στο Μοναστήρι του Στράχοβ, σε ένα από τα μικρά ζυθοποιία της Πράγας. Μην ξεχνάτε πως η Τσεχία είναι η χώρα της μπίρας... Οι μοναχοί παράγουν εδώ την μπίρα ήδη από το 1143, επομένως μετά την "διαβολική βόλτα" θα πιείτε "αγιασμένη μπίρα" και θα τσιμπήσετε κάποιο παραδοσιακό μεζέ ή γκούλας.


Θα απολαύσετε την πανοραμική θέα της πόλης πριν συνεχίσουμε την βόλτα μας, γιατί μας περιμένει και το υπόλοιπο της πόλης!

Μην χάσετε την ευκαιρία και ελάτε σε αυτή την καταπληκτική αυτοκινητάδα!

Τι θα δείτε: την Πλατεία του Βάτσλαβ, το Σπίτι που Χορεύει - ένα μοντέρνο κτίσμα του Αμερικάνου αρχιτέκτονα Frank O Gehry, Στάδιο Στράχοβ - το διαμάντι της πρώτης Δημοκρατίας της Τσεχίας από το 1929 (τότε το μεγαλύτερο στάδιο παγκοσμίως), Πλατεία της Καστρούπολης, Νησί Κάμπα & Γέφυρα του Καρόλου, Γέφυρα του Τσέχου και τον Μετρονόμο (πρώην μνημείο του Στάλιν), Λεωφόρο Παρισίων στην Εβραϊκή Συνοικία, Πλατεία της Παλιάς Πόλης, Πύλη της Πυρίτιδας και το Δημοτικό Μέγαρο

Διάρκεια: 3 ώρες
Κόστος με αγγλόφωνο οδηγό/ξεναγό: 80 EUR / άτομο (μίνιμουμ 2 άτομα)
Σημείο εκκίνησης: δυνατότητα συνάντησης στο ξενοδοχείο σας (αν βρίσκεται στην Πράγα 1, 2 ή 3), διαφορετικά στην Πλατεία του Βάτσλαβ (Vaclavske Namesti)
Δυνατότητα πρόσθεσης ελληνόφωνου επίσημου ξεναγού: επιβάρυνση 65 EUR / όχημα
Υποσημείωση: κάθε Trabant χωράει 3 ταξιδιώτες (υπάρχουν 15 Trabant και μπορεί να γίνει ξενάγηση convoy


...μείνετε συνδεδεμένοι

Νέα

Και το φθινόπωρο είναι ωραία στην Πράγα!

/ 14. 08. 2017 /

Το φθινόπωρο έχει φτάσει ήδη στην Πράγα. Εσείς όμως δεν πτοείστε! Με ένα αδιάβροχο (καλού-κακού)... Περισσότερα... »

Vlajka meny USD USD = změna
Vlajka meny EUR EUR = změna