Μία μέρα στην Πράγα - πριβέ

Η ξενάγηση ξεκινάει από τη Πλατεία του Βάτσλαβ, εμπορική καρδιά της Πράγας, που το 1968 έγινε μάρτυρας των γεγονότων της εισβολής των στρατευμάτων του Συμφώνου της Βαρσοβίας, ενώ το 1989 από εδώ ξεκίνησε η «βελούδινη επανάσταση».
Περπατώντας την Παλιά Πόλη, ανάμεσα σε πολλά άλλα, θα δείτε κλασσικά δείγματα της αρχιτεκτονικής κληρονομιάς της Πράγας. Στην Πλατεία της Παλιάς Πόλης, την κάποτε δραστήρια μεσαιωνική αγορά, θα δείτε το Αστρονομικό ρολόι, το άγαλμα του Γιαν Χους, την γοτθική Εκκλησία της Παναγίας του Τυν και τον τόπο της αιματηρής εκτέλεσης του 1621. Μέσω της πανέμορφης Λεωφόρου των Παρισίων, θα φτάσουμε στην Εβραϊκή συνοικία με τα δικά της ιδιαίτερα αξιοθέατα και θα συνεχίσουμε προς το πατρικό σπίτι του συγγραφέα Franz Kafka. Λίγο πιο κάτω θα περάσουμε την περίφημη Γέφυρα του Καρόλου, και θα συνεχίσουμε τη βόλτα μας στην Μικρή Πόλη.
Αφού θαυμάσετε την μπαρόκ Εκκλησία του Αγ. Νικολάου, θα ανηφορήσουμε τη γραφική οδό Nerudova. Ξαφνικά θα βρεθούμε μπροστά στην κεντρική είσοδο του Κάστρου της Πράγας, απ’ όπου θα αντικρύσουμε μια μοναδική θέα της πόλης από ψηλά! Το Κάστρο της Πράγας δεν είναι απλά ένα αξιοθέατο, είναι «ο καθρέφτης της τσέχικης ιστορίας». Θα επισκεφτούμε τα τρία προαύλια και τον Καθεδρικό Ναό του Αγ. Βίτου.


Διάρκεια: 4 ώρες

Κόστος κατά άτομο

Ενήλικας
(13-99 χρονών)

Παιδί
(4-12 χρονών)

Μωρό
(0-3 χρονών)
1 ενήλικας 80 € (*72 €) δωρεάν δωρεάν
2 ενήλικες 40 € (*36 €) δωρεάν δωρεάν
3 ενήλικες 27 € (*24 €) 5 € δωρεάν
4 ενήλικες 20 € 5 € δωρεάν
5 ενήλικες 17 € 5 € δωρεάν
6 ενήλικες 15 € 5 € δωρεάν
ισχύει για μινιμουμ 7 ενήλικες 13 € 5 € δωρεάν

Κάντε την κράτησή σας εδώ


* Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνονται τυχών είσοδοι σε μουσεία και άλλους επισκέψιμους χώρους που απαιτούν εισιτήριο.
* Έκπτωση 10% από την κανονική τιμή σε περίπτωση που κλείσετε συνολικά τρεις υπηρεσίες ταυτόχρονα.
* Εξαιρούνται οι περίοδοι των Χριστουγέννων & της Πρωτοχρονιάς (από 22.12. έως 3.1.), του Πάσχα, εθνικών εορτών.

Η μεταφορά σας από το ξενοδοχείο προς το σημείο εκκίνησης της ξενάγησης είναι δική σας επιλογή: είτε με ιδιωτική μεταφορά, είτε με ταξί, είτε με την συγκοινωνία (δεν συμπεριλαμβάνεται).

Είναι πολύ σημαντικό να φορέσετε αναπαυτικά παπούτσια! Γιατί αν πραγματικά θέλετε να απολαύσετε την ατμόσφαιρα της Πράγας, θα χρειαστεί να την περπατήσετε. Εξάλλου ένα μεγάλο μέρος του ιστορικού κέντρου είναι πεζοδρομημένο. Όλες οι ξεναγήσεις γίνονται με τα πόδια.


...μείνετε συνδεδεμένοι

Νέα

Φθινοπωρινή αλιεία κυπρίνου στην νότια Βοημία

/ 20. 10. 2017 /

Το ευτραφές και λιπαρό ψάρι (στα ελληνικά γνωστό ως γριβάδι), είναι το παραδοσιακό γεύμα στο... Περισσότερα... »

Vlajka meny USD USD = změna
Vlajka meny EUR EUR = změna