Μικρή πόλη & Κάστρο της Πράγας - πριβέ

Σε αυτή την βόλτα θα επισκεφτούμε τα τρία προαύλια του Κάστρου της Πράγας και τους εσωτερικούς χώρους του: το Παλιό βασιλικό ανάκτορο, τον Καθεδρικό ναό του Αγ. Βίτου, την Βασιλική του Αγ. Γεωργίου και την Οδό των αλχημιστών.
Στη συνέχεια θα κατηφορίσουμε και θα περάσουμε στην Μικρή Πόλη. Αποκορύφωμα της ξενάγησής μας, θα είναι η επίσκεψη της ομορφότερης μπαρόκ εκκλησίας της Πράγας, της Εκκλησίας του Αγ. Νικολάου. Θα θαυμάσουμε επίσης την Εκκλησία της Παναγίας της Νικηφόρας, όπου βρίσκεται και το φημισμένο αγαλματίδιο του Αγ. Βρέφους.
Αν όμως αντέχετε παραπάνω…, θα φτάσουμε μέχρι και την Εκκλησία της αλυσοδεμένης, τον Τοίχο του John Lennon και το "Ρέμα του διαβόλου", για να καταλήξουμε στο νησί Κάμπα, κάτω από τη Γέφυρα του Καρόλου.

Ιδανική βόλτα για αυτούς που έχουν περισσότερο χρόνο και μπορούν να μοιράσουν την ξενάγηση της Πράγας σε δύο ημέρες (πρώτη μέρα Παλιά Πόλη & Νέα Πόλη).

Διάρκεια: 2,5 - 3 ώρες

Κόστος κατά άτομο

Ενήλικας
(13-99 χρονών)

Παιδί
(4-12 χρονών)

Μωρό
(0-3 χρονών)
1 ενήλικας 65 € (*59 €) δωρεάν δωρεάν
2 ενήλικες 32,50 € (*29,50 €) δωρεάν δωρεάν
3 ενήλικες 22 € (*20 €) 5 € δωρεάν
4 ενήλικες 16,50 € 5 € δωρεάν
5 ενήλικες 13 € 5 € δωρεάν
6 ενήλικες 11 € 5 € δωρεάν
ισχύει για μινιμουμ 7 ενήλικες 10 € 5 € δωρεάν

Κάντε την κράτησή σας εδώ


* Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνονται τυχών είσοδοι σε μουσεία και άλλους επισκέψιμους χώρους που απαιτούν εισιτήριο.
* Έκπτωση 10% από την κανονική τιμή σε περίπτωση που κλείσετε συνολικά τρεις υπηρεσίες ταυτόχρονα.
* Εξαιρούνται οι περίοδοι των Χριστουγέννων & της Πρωτοχρονιάς (από 22.12. έως 6.1.), του Πάσχα, εθνικών εορτών - το κόστος διαμορφώνεται στα 70 EUR.

Η μεταφορά σας από το ξενοδοχείο προς το σημείο εκκίνησης της ξενάγησης είναι δική σας επιλογή: είτε με ιδιωτική μεταφορά, είτε με ταξί, είτε με την συγκοινωνία (δεν συμπεριλαμβάνεται).

Είναι πολύ σημαντικό να φορέσετε αναπαυτικά παπούτσια! Γιατί αν πραγματικά θέλετε να απολαύσετε την ατμόσφαιρα της Πράγας, θα χρειαστεί να την περπατήσετε. Εξάλλου ένα μεγάλο μέρος του ιστορικού κέντρου είναι πεζοδρομημένο. Όλες οι ξεναγήσεις γίνονται με τα πόδια.


...μείνετε συνδεδεμένοι

Νέα

Χορδές του Φθινοπώρου

/ 13. 10. 2017 /

από 20 Οκτώβρη μέχρι 9 Νοέμβρη 21o Διεθνές Φθινοπωρινό Μουσικό Φεστιβάλ  Για 21η συνεχή χρονιά... Περισσότερα... »

Vlajka meny USD USD = změna
Vlajka meny EUR EUR = změna