Παρατεταμένη βόλτα με Trabant στην Πράγα - πριβέΑυτή η βόλτα με Trabant θα σας παρουσιάσει το μάξιμουμ και τα καλύτερα αξιοθέατα εντός και εκτός του κέντρου.

Κορυφαία στιγμή, η οδήγηση του τεχνολογικού επιτεύγματος του σοσιαλισμού της δεκαετίας του '70, στο στάδιο Στράχοβ. Στη συνέχεια στάση στο μοναστήρι του Στράχοβ, όπου σε ένα υπόγιεο κρύβεται ένας θυσαυρός - μοναστηριακό μίνιζυθοποιείο. Και επειδή η Τσεχία είναι η χώρα της μπίρας, θα το επισκεφτούμε! Οι μοναχοί παράγουν εδώ μκπίρα ήδη από το 1143, οπότε μετά την "διαβολική βόλτα" θα πιείτε "αγιασμένη μπίρα" και θα τσιμπήσετε κάποιο παραδοσιακό μεζέ ή γκούλας.
Μετά το διάλειμμα θα αγνατεύσετε την πανοραμική θέα της Μικρής Πόλης, της Παλιάς Πόλης και της Νέας Πόλης. Θα συνεχίσουμε στην ιδιαίτερη συνοικία Ζιζκοβ, όπου θα δούμε και το επίτευγμα των "συντρόφων μας", τον Πύργο της τηλεόρασης. Μεταξύ μας, συκγαταλέγεται στα πιο άσχημα κτήρια του κόσμου (4ο στη σειρά)! Ευτυχώς μετά την Βελούδινη επανάσταση τον ομόρφαινε ο φημισμένος Τσέχος γλύπτης Νταβιντ Τσέρνη, με τα τεράστια αγάλματα των μωρών!

Τι θα δείτε: την Πλατεία του Βάτσλαβ, το Σπίτι που Χορεύει - ένα μοντέρνο κτήριο του Αμερικάνου αρχιτέκτονα Frank O. Gehry, το Στάδιο Στράχοβ - το διαμάντι της πρώτης Δημοκρατίας της Τσεχίας από το 1929 (τότε το μεγαλύτερο στάδιο παγκοσμίως), την Πλατεία της Καστρούπολης, το Νησί Κάμπα & τη Γέφυρα του Καρόου, τη Γέφυρα του Τσέχου και τον Μετρονόμο - πρώην μνημείο του Στάλιν), τη λεωφόρο Παρισίων στην Εβραϊκή Συνοικία, την Πλατεία της Παλιάς Πόλης, την Πύλη της Πυρίτιδας και το Δημοτικό Μέγαρο.

Διάρκεια: 4 ώρες
Κόστος: 95 EUR /άτομο (μίνιμουμ 2 άτομα)
Σημείο εκκίνησης: δυνατότητα συνάντησης στο ξενοδοχείο σας (αν βρίσκεται στην Πράγα 1, 2 ή 3), διαφορετικά στην Πλατεία του Βάτσλαβ (Vaclavske Namesti)
Δυνατότητα ελληνόφωνου επίσημου ξεναγού: επιβάρυνση 80 EUR  / όχημα
Υποσημείωση: κάθε Trabant χωράει 3 επιβάτες (υπάρχουν 15 Trabant και μπορεί να γίνει ξενάγηση convoy)
...μείνετε συνδεδεμένοι

Νέα

Χορδές του Φθινοπώρου

/ 13. 10. 2017 /

από 20 Οκτώβρη μέχρι 9 Νοέμβρη 21o Διεθνές Φθινοπωρινό Μουσικό Φεστιβάλ  Για 21η συνεχή χρονιά... Περισσότερα... »

Vlajka meny USD USD = změna
Vlajka meny EUR EUR = změna