ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΜΑΖΙ ΜΑΣ


3 λόγοι για να κάνετε κράτηση ξενοδοχείου μαζί μας:

1. Έχουμε προσωπική άποψη για όλα τα ξενοδοχεία

Εκτός από την τυπική περιγραφή παροχών του ξενοδοχείου, μπορούμε να σας μεταφέρουμε και την ατμόσφαιρα που αποπνέει, καθώς και στοιχεία για την περιοχή στην οποία βρίσκεται.

2. Προσιτές τιμές

Τα απευθείας συμβόλαια μας με τα ξενοδοχεία όπως και η συνεργασία μας με καταξιωμένους τοπικούς συνεργάτες, μας επιτρέπουν να προσφέρουμε πραγματικά συμφέρουσες τιμές.

3. Οι τιμές μας είναι τελικές

Απ’ τη στιγμή που θα επιλέξετε το ξενοδοχείο και τις ημερομηνίες της διαμονής σας, σας δίνουμε μία τιμή, που περιλαμβάνει το πρωινό, το ΦΠΑ. Μόλις σας επιβεβαιώσουμε την διαθεσιμότητα και γίνει η ονομαστική κράτηση, το κόστος της διαμονής σας κλειδώνει και δεν αλλάζει. Ο δημοτικός φόρος πληρώνεται επιτόπου, αλλά είναι μόνο 0,60 ευρώ/άτομο/διανυκτέρευση.

Πώς θα πληρώσετε?

Η κράτηση κατοχυρώνεται με την καταβολή του 10% της συνολικής τιμής (και όχι με την καταβολή όλου του ποσού). Η εξόφληση γίνεται το αργότερο 2 εβδομάδες (14 μέρες) πριν την προγραμματισμένη άφιξή σας. Αντίθετα με άλλους, δεν ζητάμε τον αριθμό της πιστωτικής σας κάρτας και δεν ζητάμε πιστοποίηση (δηλ. προέγκρισή) της. Εάν έχετε internet banking η πληρωμή γίνεται με ασφάλεια και γρήγορα και έτσι αποφεύγετε και τα διατραπεζικά έξοδα. Εάν δεν έχετε internet banking ρωτήστε μας για εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής. Στο καταθετήριο πάντα να αναφέρετε το ονοματεπώνυμο σας. Αφού γίνει η πληρωμή ενημερώστε μας για τον κωδικό συναλλαγής.

Τι ισχύει σε περίπτωση ακύρωσης?

Για ακυρώσεις μέχρι 5-3 ημέρες πριν την ημερομηνία άφιξης, δεν θα χρεωθείτε με ακυρωτικά και θα σας επιστραφεί όλο το ποσό που καταθέσατε. Για ακυρώσεις αργότερα ή για "μη εμφάνιση", θα χρεωθείτε με την πρώτη νύχτα (εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά).


"Μυστικά" και "ψέματα" στις κρατήσεις ξενοδοχείων...

Επιστροφή στην σελίδα των ξενοδοχείων


...μείνετε συνδεδεμένοι

Νέα

Φθινοπωρινή αλιεία κυπρίνου στην νότια Βοημία

/ 20. 10. 2017 /

Το ευτραφές και λιπαρό ψάρι (στα ελληνικά γνωστό ως γριβάδι), είναι το παραδοσιακό γεύμα στο... Περισσότερα... »

Vlajka meny USD USD = změna
Vlajka meny EUR EUR = změna